Σχολιασμοί για την ταβέρνα μας



Δημοσιεύσεις σε έντυπα και ιστοσελίδες

O «Βαρβιτσιώτης» πρέπει να είναι το καλύτερο μαγαζί στα Καλάβρυτα.

Την πολύχρονη ιστορία ξεκίνησε το 1973 ο κύριος Γιάννης και οι Γιοί του συνεχίζουν σήμερα.

Τάκης και Κώστας που μαζί με τις γυναίκες τους στην κουζίνα εξυπηρετούν με πολύ μεράκι και ήθος.

Οι πρώτες ύλες διαλέγονται προσεκτικά, μόνο ντόπια φρέσκα κρέατα και ντόπια τυριά μπαίνουν στο μαγαζί τους.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ 4 ΕΠΟΧΕΣ


Ο αγαπημένος των ντόπιων «Βαρβιτσιώτης» στο κέντρο των Καλαβρύτων με έμφαση στα ντόπια κρέατα, τα μαγειρευτά και τα πιάτα της ώρας. Φαγητά που θα ενθουσιάσουν τους κρεατοφάγους.

ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ MAGAZINE


Φάγαμε νοστιμότατα ντόπια κρέατα και ωραιότατα μαγειρευτά, ξεκινώντας από τον «Βαρβιτσιώτης» με την εκπληκτική γαρδούμπα στον φούρνο και την χοιρινή πανσέτα στην σούβλα.

kathimerini.gr


Πολλά χρόνια αποτελεί αγαπημένο στέκι όσων λατρεύουν τα κοψίδια, τα ψητά και ειδικά τα ζουμερά παϊδάκια και τα γουρουνόπουλα, που πίνουν νερό στο όνομά του «Βαρβιτσιώτης», μια από τις παλιότερες ταβέρνες των Καλαβρύτων που έχει και σταθερή ντόπια πελατεία.

VOYAGER GUIDE


«Βαρβιτσιώτης» το κατ'εξοχήν φαγάδικο της πόλης των Καλαβρύτων με ζουμερές μπριζόλες, καλοψημένα παϊδάκια, παραδοσιακό γκιούλμπασι, κοντοσούβλι και γαρδουμπάκια.

PASSPORT


Που θα φάμε;

Στον Βαρβιτσιώτη για θεσπέσια ψητά.

in 2 life


Εξαιρετικά τα φαγητά του (της ώρας και μαγειρευτά), πεντανόστιμες οι πίτες του, απαράμιλλη η φιλοξενία του.

Η ΕΦΗΜ. «ΑΛΗΘΕΙΑ» της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Ταβέρνα - Ψησταριά «Βαρβιτσιώτης» Το γαστρονομικό hot spot.

Σκοπός είναι να δοκιμάσεις τα πρώτα αλλά και τα κυρίως πιάτα και θα καταλάβεις και εσύ, γιατί οι καλαβρυτινοί, το έχουν ανακυρήξει ως γαστρονομικό τους στέκι.

Let's Go – Ελεύθερος Τύπος


Για φαγητό ρωτήσαμε και μας πρότειναν τον «Βαρβιτσιώτης». Πρόκειται για γνήσια χωριάτικη ταβέρνα με μενού που περιλαμβάνει τόσο ψητά της ώρας, όσο και τοπικές σπεσιαλιτέ. Αν ποτέ σας φέρει ο δρόμος από εδώ μην ξεχάσετε δοκιμάστε και την κολοκυθό-μυτζηθρόπιτα που μας άφησε άφωνους.

masaclub.gr


Στην πόλη των Καλαβρύτων, meeting point των καλοφαγάδων είναι η ταβέρνα «Βαρβιτσιώτης» με ψητά–μαγειρευτά και σούβλες.

Yupi.gr – Nitro


Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1973 και μέχρι σήμερα παραμένει «πιστή» στις γαστρονομικές παραδόσεις του τόπου.

Ο κατάλογος είναι σαν «μάνα εξ ουρανού» για κάθε πεινασμένο ταξιδιώτη.

«Το Βλάχικο» μια πανδαισία κρεατικών και τυριών σε πήλινο, το ««Βαρβιτσιώτης»», ο «Κόκορας», το «Βαρβιτσιώτης», η «Βαρβιτσιώτης» και η ντόπια φέτα τυλιχτή σε φύλλο με ελατίσιο μέλι (ήταν ένα ορεκτικό που κατάφερε να μας ελκύσει γαστρονομικά από την όψη του και μόνο). Τι να πρωτοδιαλέξεις..

Ε.Τ-ΚΟΥΖΙΝΑ.

Νοστιμιές από τον ΗΛΙΑ ΜΑΜΑΛΑΚΗ


Όνομα με ιστορία δεκαετιών στον χώρο, σερβίρει ψητά και μαγειρευτά σε ανακαινισμένη αίθουσα, σε κομβικό σημείο του χωριού. Το προτιμούν και οι καλαβρυτινοί..

Alpha Guide


Ζωηροί και καλοζωισμένοι οι ιδιοκτήτες, αποτέλεσμα του καλού φαγητού που μαγειρεύουν οι γυναίκες τους. Απλό και περιποιημένο το περιβάλλον,υπέροχο το φαγητό. Γκιούλμπασι, κρασοτηγανιές εξαιρετική σκορδάτη μελιτζανοσαλάτα, χωριάτικη με παξιμάδια-πάστα ελιάς-λαχανικά από το μποστάνι του πατέρα. Σωστά ψημένα κρέατα και άψογα σαγανάκια. Γιά το τέλος γιαούρτι στραγγιστό με ροδοζάχαρη.

voyager 2007


«Βαρβιτσιώτης»

Οικογενειακή ταβέρνα που φημίζεται για τα ψητά της ώρας και τους σπιτικούς μεζέδες της. Λειτουργεί από το 1973, κοντά σαράντα χρόνια δηλαδή, επομένως η πείρα εδώ περισσεύει. Ο κατάλογος μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εκτενής, να είστε όμως σίγουροι πως ό,τι επιλέξετε, θα έρθει στο πιάτο σας καλομαγειρεμένο και πεντανόστιμο. Σπεσιαλιτέ του Βαρβιτσιώτη είναι το βλάχικο, μπουκίτσες από μοσχάρι και χοιρινό σε πήλινο, με συνοδεία 4 τυριών, ντομάτας και πιπεριάς. Εξαιρετικά είναι ακόμη το κατσικάκι λαδορίγανη, η μελιτζανοσαλάτα και τα γαρδουμπάκια.

voyager 2009